Coafor

RS SALON ofera:

SFATURI PENTRU UN PĂR FRUMOS

TRATAMENTE CU KERATINĂ BRAZILIANĂ

KERATINĂ BIO

SFATURI PENTRU UN PĂR
FRUMOS

Frumusetea parului tau depinde de tine! Fiecare femeie viseaza sa aiba un par rezistent, usor de aranjat si stralucitor. Si pentru ca noi stim ca fiecare dintre dvs. este unica, echipa RS Beauty Salon, va propune coafuri, culori, tunsori, extensii si tratamente pentru fiecare dintre dvs.

Vopsirea parului este una dintre cele mai rapide si dramatice schimbari care se pot face imaginii unei femei. Dupa vopsire se vor putea folosi culori noi in machiaj si imbracaminte si se va primi o infatisare noua.

O vopsea trebuie aplicata pe parul nespalat. De ce se face acest lucru? Vopseaua se fixeaza mai bine pe parul nespalat si sebumul protejeaza pielea capului in timpul aplicarii. Dupa un permanent, trebuie asteptat cam 2 saptamani, pentru vopsit. Parul vopsit are nevoie de un sampon special, deoarece colorantii artificiali rezista mai putin la detergentii clasici de spalare.

Pentru a avea o nuanta care sa puna in valoare trasaturile fetei, la vopsitul parului, trebuie tinut cont de cateva recomandari ale stilistilor RS Beauty Salon,. In primul rand trebuie avut in vedere culoarea tenului fetei si apoi culoarea sprancenelor si genelor.

La o piele a fetei alba, deci la un ten deschis, se poate aplica absolut orice nuanta.

Se va potrivi foarte bine atat cu o nuanta de rosu, blond sau castaniu.

Pentru un ten mai inchis la culoare, se aleg culori inchise. Se poate combina cu suvite in nuante de rosu, castaniu, sau de culoare deschisa.
Cele cu ten rozaliu vor trebui sa se orienteze catre nuante cenusii care sa neutralizeze culoarea tenului. In nici un caz nu sunt recomandate nuantele de rosu si blond auriu.

Mai trebuie sa aveti grija la produsele de vopsit parul, deoarece multe dintre ele pot sa distruga firul de par. Pentru a va mentine cat mai mult timp culoarea, alegeti sa va spalati cu un sampon special pentru parul vopsit. Folositi de asemenea masti pentru par vopsit.

Vopseaua da o stralucire deosebita parului in primele saptamani de dupa aplicare, insa dupa mai multe spalari, parul poate deveni aspru, de aceea trebuie sa ii acordati mai multa atentie si sa il ingrijiti cu produse speciale pe care le gasiti la RS Beauty Salon,pentru mentinerea culorii.

TRATAMENTE CU KERATINĂ BRAZILIANĂ

Tratament keratină IHAIR KERATIN Kacao

Metodă braziliană de îndreptare IHAIR KERATIN este un tratament pe bază de keratina care îndreaptă părul, fără substanțe chimice dure. Acest mod de recondiționare termică transformă și restabilește strălucirea părului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au părul creț, rebel sau deteriorat! Descopera avantajele folosirii acesteia la RS Beauty Salon.

Fabricat în UK, tratamentul cu keratina IHAIR este delicat cu părul, îndreaptă și hrănește, îmbunătățindu-i condiția, făcându-l puternic și elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate și la condițiile meteo nefavorabile. Când părul este superb, strălucitor și neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus! Rezultatele se mențin până la 5-6 luni.

KERATINĂ BIO

Tratament keratină bio IHAIR KERATIN GRAPES

RS Beauty Salon ofera tratament keratină bio IHAIR KERATIN GRAPES, cel mai bun tratament cu keratina.

Extractul din sâmburi de struguri este utilizat în producția de uleiuri pentru produse igienice hidratante și balsamuri pentru păr. Uleiul din sâmburi de struguri este un aliment neprocesat chimic sau termic.

Diferență substanțială între celelalte tratamente cu keratina (Ihair Keratin Choco, Apple, Cocoș, Kacao) și tratamentul BIO este că IHAIR KERATIN GRAPES presupune eliminarea a tot ce este artificial sau procesat. Formulă ideală a produsului Bio se bazează pe keratina hidrolizata (proteină cu rol regenerator), Vitamină C, Beta-Caroten și vitamin D.

Un mare avantaj al acestui tratament este faptul că poate fi aplicat fără să-i creeze disconfort clientului. După aplicarea tratamentului, veți observă schimbări notabile, rolul extractului de struguri constând în reconstruirea și protejarea părului degradat. De asemenea, elimină încrețirea inestetică și reduce volumul.

Beneficii:

  • Acest tip de keratina are un miros plăcut, iar vaporii emanați în timpul tratamentului nu sunt deranjanți;
  • Textură să este mai densă și poate fi aplicat atât pe părul uscat, cât și pe părul ușor umed;
  • Spălarea părului se face după doar 48 de ore;
  • Rezultatele se mențin până la 3 luni de zile.