Cosmetică

RS SALON
OFERĂ

SFATURI PENTRU O PIELE FRUMOASĂ

EXTENSII DE GENE FIR CU FIR

MICROBLADING

REJUVENARE FACIALĂ ȘI REMODELARE CORPORALĂ

MICRODERMOABRAZIUNE CU DIAMANTE

REJUVENARE FACIALĂ CU WISH PRO

SFATURI PENTRU O PIELE
FRUMOASĂ

Fie că vrei un epilat perfect, care să-ți lase o piele catifelată și frumoasă, fie că îți dorești să beneficiezi de cele mai performanțe tratamente speciale, la RS Salon vei găsi ceea ce ți dorești:

Odată intrată în salon, la RS Salon te așteaptă o atmosferă relaxanta și un decor exclusivist. Poți servi un ceai pentru început și apoi vei fi preluată de cosmeticiană care te va relaxă și răsfață cu un tratament personalizat cu produsele noastre organice.

 

Ce înseamnă îngrijirea zilnică ?

 

Pașii de urmat dimineață și seară sunt următorii:

 • Demachierea conturului de ochi
 • Demachierea feței
 • Tonifierea feței (nu se aplică pe contur ochi)
 • Aplicarea cremei pentru contur de ochi
 • Aplicarea eventualelor concentrate pentru față.
 • Aplicarea cremei de față pe față și gât.
 • Gomajul – se face o data pe săptămâna.
 • Masca se aplică o data pe săptămâna când se face și gomajul. Se poate face și de două ori pe săptămâna, la a două aplicare se aplică fără gomaj.

EXTENSII DE GENE FIR CU FIR LA RS SALON

RS SALON extensii de gene fir cu fir

Extensiile de gene fir cu fir, sunt un mod inovator de a lungi și îndesi semi-permanent genele naturale. Extensiile la RS SALON arată foarte natural, nu se pot compara cu tradiționalele gene false.

După o pregătire temeinică și o curătare profundă, extensiile se lipesc fir cu fir de genele naturale cu un adeziv creat special pentru acest scop. Extensiile sunt lipite la 1 mm de pleoapă (și nu de această!), în acest fel se evită iritația și reacția alergică. Insă cel mai mare avantaj este că purtarea lor nu se simte deloc.

Datorită regenerării naturale genele cresc și se schimbă (la fel ca și părul), așadar extensiile aplicate cad impreună cu genele naturale. Înlocuirea extensiilor căzute se face de un stilist în cadrul unui retuș. Este important de știut că durată de viată a genelor naturale este între 60-90 de zile. Așadar pentru cine dorește să poarte extensii de gene pe un timp mai îndelungat-chiar și ani întregi-trebuie să vina pentru retuș la 3-4 săptămani. Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene fir cu fir- pe langă efectul natural-este faptul că rămanem la modul de viată cu care ne-am obișnuit : putem face sport, plajă, putem înota, ochii vor rămane întotdeauna bine conturați.

 

Recomandări:

 

 • Pe durata aplicării genelor, dacă purtați lentile de contact, vă rugăm să le scoateți.
 • Rezervați-vă timp și pregătiți-vă cu răbdare deoarece operațiunea durează cca. 1:30-2 ore.
 • Este recomandată întreținerea genelor (reumplerea) o dată la aproximativ 3-4 săptămâni.
 • Extensiile de gene se îndepărtează la RS Salon de către specialist cu o soluție specială.
 • Evitați contactul cu apa în primele 48 ore de la aplicare.
 • Evitați contactul cu radiațiile excesive UV (solar) în primele 48 ore de la aplicare.
 • Pentru 48 de ore evitați ca extensiile de gene să între în contact cu apa fierbinte sau cu aburul. O scurtă ședere la saună de exemplu ar putea deteriora extensiile de gene.
 • Deși nu este nevoie de rimel, îl puteți folosi fără nici o problemă. Nu folosiți un rimel rezistent la apă.RS Salon recomandă, totuși, aplicarea lui doar la vârfuri.
 • Folosiți numai demachiant de ochi fără ulei, pe bază de apă și clătiți cu apă rece.

MICROBLADING

RS SALON Microblading

Într-o perioadă în care toată lumea își dorește sprâncene mai bogate, sunt sigură că multe dintre voi ați auzit deja despre microblading, însă nu vă este foarte clar ce este. Va propun să aflăm împreună astăzi ce presupune această tehnică și cum o putem folosi în avantajul nostru.

Microbladingul este o metodă de reconstrucție a sprâncenelor prin machiaj semipermanent. Aceasta presupune micropigmentarea manuală a sprâncenelor, fir cu fir, pentru a le oferi forma și culoarea dorită. Firele de păr sunt desenate mai subțiri decât cele naturale, pentru a crea o copie cât mai fidelă sprâncenei naturale.

Tehnica nu este nouă. Se pare că aceasta a fost descoperită de către japonezi cu sute de ani în urmă și practicată de noi acum. Așadar, cum se procedează?

Un pigment natural, non-toxic și hipoarlergenic este introdus manual în stratul superior al dermului (0,3 mm – 0,1 mm în epidermă), pentru a nu leza pielea în adâncime, cu ajutorul unui „creion”care are în vârf o lamă mică cu multe ace de unică folosință. Față de alte metode, acest instrument reușește să traseze niște linii foarte fine, oferind un aspect natural, fiind greu de deosebit firele naturale de cele desenate.

Procedura nu este dureroasă. Aceasta durează aproximativ două ore și rezistă în timp aproximativ un an – doi, în funcție de tenul fiecărei persoane.

Se realizează și o ședință de retuș la o lună, când sunt corectate eventualele diferențe și sprânceana este adusă la forma finală. Pigmenții folosiți fiind naturali, o parte a culorii este absorbită de piele, alta nu, de aceea este nevoie de o sedință de retuș, pentru repigmentarea anumitor fire și definitivarea formei. Efectul final se poate vedea însă la trei săptămâni după efecturarea ultimei ședințe, după ce culoarea se stabilizează și pielea se vindecă.

Odată finalizată procedura, trebuie avute în vedere și anumite indicații de îngrijire: nu se aplică machiaj în zona sprâncenelor în următoarele 24 de ore, se evită expunerea la soare pentru 2-3 săptămâni, sauna, piscina și tratamentele cosmetice sunt interzise și se evită contactul cu apa până la căderea cojițelor formate pe sprânceană.

Pentru cele cu sprâncene subțiri care nu mai cresc sau care au diverse goluri, această tehnică este foarte potrivită, deoarece oferă un aspect mult mai natural decât tatuarea clasică a sprâncenelor. Dacă însă nu aveți probleme foarte mari, vă sfătuiesc să apelați întâi la procedee naturale, care vă pot aduce forma dorită mai repede decât credeți.

Sănătate pielii tale (faciale) este foarte importantă la RS SALON . Procesul de îmbătrânire a pielii și diferiți factori externi pot provoca o deteriorare a pielii. Te putem consulta cu privire la tratamentele și soluțiile care sunt necesare restabilirii, menținerii și îmbunătățirii structurii pielii.
Tratamentele și soluțiile pot fi sezoniere și / sau în funcție de tipul de piele.

SAFYRE- Rejuvenare facială si remodelare corporală la RS SALON

RS SALON TRATAMENTE faciale

Este un echipament pentru rejuvenare faciala și remodelare corporală.

Rolul radiofrecventei este de a îmbunătăți calitatea pielii și de a colageneza prinn încălzirea stratului adipos și țesutului. Acest efect produce elasticitate imediată la nivelul pielii cu rezultate pe termen mediu.

Rejuvenare facială

Safyre produce încălzirea dermei care stimulează producția de colagen , provocând o elasticitate imediată și o îmbunătățire notabilă a calității țesutului. Ridurile sunt reduse și pielea devine mai luminoasă și tonifiata.

Remodelare corporală

Eliminarea celulitei și tonifiere corporală sunt rezultatele obținute cu safyre încă din prima ședința .

Această constă în activarea fibrelor de elastină și colagen care ajută la regenerarea pielii afectate și reducerea țesutului adipos.

Safyre are efecte pe țesutul adipos și fermitatea pielii.

Aplicatorii pentru remodelare corporală prmit

 • distrugere țesut adipos ajutând la eliminarea grăsimii localizate, tonifierea pielii și obținerea unui aspect elastic și neted
 • funcția de masaj, recomandată pentru drennaj și reducere circumferentiala

MICRODERMOABRAZIUNE CU DIAMANTE

RS SALON microdermabraziune cu diamante

Este o procedura dermato-cosmetică non-invaziva de îndepărtare mecanică a stratului superficial al pielii alcătuit din celule moarte, are că scop îmbunătățirea aspectului pielii și texturii acesteia.

Microdermoabraziunea reprezintă o modalitate sigură și eficientă de exfoliere , depigmentare și ajută la stimularea procesului de regenerare celulară. După tratament crește permeabilitatea cu 50% și astfel produsele topice aplicate penetrează mai adânc epidermă.

Beneficii

WISH PRO- Rejuvenare facială- Corectare imperfectiuni LA RS SALON

RS SALON wish pro tratamente faciale

Dispozitivul versatil Wishpro® oferă o gamă largă de opțiuni de tratament pentru a se potrivi fiecărui tip de piele și tuturor asteptărilor!

Este potrivită pentru pielea cu probleme, pentru ținerii în căutarea unui ten mai radiant sau care incearcă să abordeze primele semne de imbătranire, precum și pentru persoanele cu piele mai matură, în căutarea unei vizibile imediat efect de întinerire.