Îngrijire și colorare organică

Cauţi un salon organic? RS SALON este soluţia!

NATULIQUE

MASTEY

NATULIQUE

RS SALON

PRODUSE ORGANICE DE ÎNGRIJIRE A PĂRULUI CERTIFICATE 360BIOCERT ORGANIC

 

RS SALON oferă gama de îngrijire NATULIQUE care are la bază premisa :  Fără Ingrediente Periculoase și Certificate Organic!

 

Calitatea inegalabilă a produselor profesionale organice certificate de îngrijire a părului NATULIQUE poate fi atribuită doar pasiunii și devotamentului implicate în crearea de produse care depășesc chiar și cele mai consacrate branduri de pe piață profesională de îngrijire a părului.

 

 

Desigur, echipa NATULIQUE nu își poate atribui tot meritul, atunci când în medie, peste 97% din ingredientele organice și naturale certificate cu 360ºBIOCERT ORGANIC folosite în fiecare produs, vorbesc de la șine.

 

Standardul 360ºBIOCERT ORGANIC solicita ca minim 98,8% din totalul de ingrediente să aibă origine naturală și/sau să provină din agricultura organică. La nivel global, Natulique certificat cu 360ºBIOCERT este unic în competiția pentru obținerea acestor înalte standarde și cerințe stricte.

 

Pretindem că formulele Natulique sunt cele mai sigure formule disponibile în industria profesională de frumusețe din zilele noastre.

 

Natulique crede în integritatea ingredientelor și în coerentă misiunii sale, începând cu ingrediente organice, ori de câte ori este posibil, pentru a menține sistemele de conservare chimice periculoase și agenții de spumare departe de produsul final.

 

La NATULIQUE se mențin cele mai înalte standarde de calitate atât în ceea ce privește formulele cât și producția.

SISTEMUL PROFESIONAL DE COLORARE NATURALĂ A PĂRULUI DE LA NATULIQUE

 

Alegerea naturală și de durată pentru o colorare permanentă a părului 100% fără amoniac.

 

Culorile naturale NATULIQUE au fost proiectate cu accent pe ingrediente naturale ce lucrează împreună pentru a oferi o colorare cât mai naturală a părului și un confort superior.

 

Când vă gândiți la un sistem de colorare permanent organic, gândiți-vă la NATULIQUE! Nu conține amoniac, nu miroase, nu creează discomfort, conferă strălucire și acoperă 100% firele de păr albe.

 

Formula specială include extract pur, natural de semințe de floarea-soarelui, ulei de jojoba și sâmburi de căise, pentru a crea o vopsea plăcută la utilizare, cu mai puține chimicale și cu o mai bună funcționalitate.

 

Mai puține chimicale, colorare mai bună.

 

Culorile naturale NATULIQUE reprezintă un sistem inovativ bazat exclusiv pe ingrediente organice pentru o colorare permanență, și este alegerea perfectă și pentru cei mai exigenți clienți.

 

98% INGREDIENTE NATURALE

  • Ulei de Jojoba & Ulei de Caise-hidratează părul și scalpul
  • Ulei din sâmburi de struguri, caise și piersici-hrănesc firul de păr
  • Ulei din semințe de floarea soarelui și struguri-protejează scalpul și stimulează circulația sângelui
  • Ulei esențial de mandarin, grapefruit și lămâie-conferă strălucire

 

RS SALON are grija de parul tau, tot ce trebuie sa faci este sa ne vizitezi!

Mastey

RS SALON

Vopseaua de păr Mastey cea mai bună și protectivă formulă de colorare pentru saloanele cu concept ecologic sau organic.

 

Combinația noastră unică de ingrediente vopsește,repară și rehidrateaza părul în timpul procesului de colorare, făcând din Vopseaua de Păr Mastey, alegerea optimă pentru stilistii care vor putea oferi rezultate de colorare sănătoase și frumoase pentru fiecare client.

 

Vopseaua de păr Mastey nu conține Gluten, este vegană și conține antioxidanți pentru a conferi chiar  și celui mai deteriorat tip de păr o colorare cu aspect sănătos și natural.

 

Vopseaua de păr Mastey NU conține amoniac, parafenilendiamină (PPD), gluten și folosește condiționatori și antioxidanți pentru a conferi o colorare cu aspect sănătos și NATURAL chiar și celui mai deteriorat tip de păr.

 

Vopsea de păr Mastey cu Zero Amoniac folosește Amino Methyl Propanol și Monoetanolamina în locul amoniacului pentru a deschide cuticula părului, ingrediente delicate fără a daună persoanelor care se vopsesc regulat.

Vopsea de păr cu Zero PPD (fără Parafenilendiamină) folosește numai pigmenți oxidativi pentru a  oferi o colorare a părului având un aspect NATURAL.

 

Înlocuitorul nostru pentru parafenilendiamină este de 2.5-5 ori mai blând și mai puțin alergen decât PPD-ul și a fost evaluat favorabil în mod independent de Organismul de Analiză a Industriei Cosmetice din SUA și de Comisia Europeană.

 

Păr frumos și sănătos

 

Vopseaua de păr Mastey Hair Color conține în formulă sa factori de hidratare de origine vegetală (NMF) și aminoacizi din orez care echilibrează nivelul de hidratare al scalpului și părului și oferă o reparare în profunzime a acestora.

 

Durată de menținere mai mare a culorii

 

Vopseaua de păr Mastey folosește vitamine și amonioacizi, cum ar fi extractul din sâmburi de struguri,  extractul din semințe de floarea-soarelui și vitaminele antioxidante A, D, K, și E care prelungesc menținerea vopselei, previn decolorarea și oferă protecție împotrivă radicalilor liberi și a factorilor de mediu.

 

 

Îngrijire  acasă cu Gama de Îngrijire pentru Protecția Culorii de la Mastey

 

Vopseaua de par si Gama de Ingrijire pentru Protectia culorii de la Mastey  in toate formulele utilizează aminoacizii din orez ca piatră de temelie pentru repararea părului, datorită calităților de reparare și rata mica de incidență a alergiilor.

 

Folosind un aminoacid care are constituenți esențiali atât de valoroși și cu o rată foarte mică de incidență a alergiilor, ne ofer posibilitatea de a furniza vopsea de păr, tratamente pentru păr și produse de îngrijire zilnică care ajută larepararea părului pentru o gamă largă de utilizatori.

 

Produsele de îngrijire pentru protecția culorii părului de la Mastey sunt atât de delicate încât pot fi folosite atât e păr cât și pe piele.

  • Folosiți Șamponul zilnic ca gel de dus sau ca săpun de față.
  • Condiționatorul (balsamul) poate fi folosit ca loțiune de ras, pentru picioare frumos hidratate și pentru un tenradiant.
  • Tratamentul cu ulei de argan certificat este recomandat peste tot în lume ca ulei tratament pentru piele și păr