Remodelare corporală

RS SALON TE RĂSFAȚĂ CU:

MASAJ

REMODELARE CORPORALĂ CU SAFYRE

MASAJUL

RS SALON Masaj de relaxare si anticelulitic

Într-o atmosferă caldă, liniștită și primitoare, RS SALON iti pune la îndemână soluții pentru a-ți redefini formele, pentru că tu să arăți și să te simți bine încă după prima ședință.

Una din metodele care ne ajută să ne simțim bine în corpul nostru este masajul. Masajul este o soluție minunată de a ne eliberă de stres, de a relaxă și detensiona întregul organism dar și de a alină și a preveni unele suferințe fizice.

Efectul tonifiant sau “sedativ” al unei ședințe de masaj contribuie simțitor la îmbunătățirea randamentului fizic și psihic atât înaintea unei perioade stresante de efort fizic și / sau intelectual, cât și după aceea, permițând corpului să se refacă rapid și într-un mod plăcut.

Masajul acționează în primul rând asupra pielii și țesuturilor subcutanate, asupra mușchilor și tendoanelor dar efectele sale se resimt asupra întregului corp. Prin masaj:

 

Efectele masajului

 

 

  • pielea dobândește un aspect mai sănătos fiind hrănită atât din interior, de sânge, cât și din exterior, de substanțele active din loțiunile folosite pentru masaj;
  • se ameliorează elasticitatea și tonusul pielii și țesuturilor subcutanate prin stimularea circulației sanguine și limfatice;
  • se diminuează depozitele de grăsime existențe și se previne apariția altora noi;
  • se îmbunătățește schimbul de substanțe nutritive între țesuturi;
    se accelerează eliminarea deșeurilor metabolice.
  • Stimularea mecanică a țesuturilor îmbunătățește elasticitatea și suplețea lor. Stimularea reflexă a receptorilor nervoși produce o dilatare a vaselor de sânge care înseamnă un aport crescut de oxigen și substanțe nutritive și o reacție pozitivă din partea sistemului nervos, respectiv, o stare generală de bine. De aceea cu ajutorul masajului arătăm mai bine și ne simțim mai bine.

SAFYRE

RS SALON TRATAMENTE faciale

Este un echipament pentru rejuvenare faciala și remodelare corporală.

Rolul radiofrecventei este de a îmbunătăți calitatea pielii și de a colageneza prinn încălzirea stratului adipos și țesutului. Acest efect produce elasticitate imediată la nivelul pielii cu rezultate pe termen mediu.

 

Remodelare corporală

 

 

Eliminarea celulitei și tonifiere corporală sunt rezultatele obținute cu safyre încă din prima ședința .

Această constă în activarea fibrelor de elastină și colagen care ajută la regenerarea pielii afectate și reducerea țesutului adipos.

Safyre are efecte pe țesutul adipos și fermitatea pielii.

Aplicatorii pentru remodelare corporală prmit

  • distrugere țesut adipos ajutând la eliminarea grăsimii localizate, tonifierea pielii și obținerea unui aspect elastic și neted
  • funcția de masaj, recomandată pentru drennaj și reducere circumferentiala